Rólunk

Üdvözöljük a Sinka Kft. honlapján, ahol minőségi és precíz munkánkban bízhat! Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fafeldolgozás területén, melyet széleskörű raktárkészletünknek illete a sokoldalú értékesítésnek köszönhetünk. Termelési tevékenységünk központjában a szerkezeti fa gyártása, eladása, a lakosság messze ágazó kiszolgálása áll.  Számunkra a legtöbbet a vásárlóink pozítív visszajelzései jelentik. Fontosnak tartjuk a lelkiismeretes kiszolgálást, minden egyes vásárlónál figyelembe vesszük az egyéni igényeket, elkészítünk különleges megrendeléseket is.

 

A feldolgozott rönkfát elsősorban a nyugati megyék főként az őrségi és zala megyei, határ menti állami és magán erdőgazdasági területeiről szerezzük be, tehát teljes egészében magyarországi forrásokat használunk. Dolgozunk kemény fával és puha fával egyaránt. A legkeresettebb a fenyő. . A fenyőknek több fajával foglalkozunk, az erdei fenyő és a lucfenyő általánosan használt, de a vörösfenyő is nagyon kedvelt.

Eladásra készített termékeink döntően elsődleges fűrészáruk, deszka, palló, gerenda, léc.

A termékek eladása mellett bérfűrészelést is vállalunk. A hozzánk beszállított rönkfát az igények szerinti méretre fűrészeljük.