Gerenda

A gerendák, az építészet és az építőipar fontos elemei, amelyek számos különböző projektben elengedhetetlenek. Ezek a masszív faelemek nem csupán strukturális stabilitást biztosítanak, hanem esztétikailag is hozzájárulnak az épület karakteréhez. A gerendák széles körben alkalmazhatók, legyen szó lakóházak, ipari létesítmények vagy mezőgazdasági épületek építéséről.

A Sinka Kft. fűrészüzeme által kínált gerendák kiváló minőségű anyagokból készülnek, szigorú minőségellenőrzés mellett. A faanyagok kiválasztásakor és feldolgozásakor a precizitás és a tartósság a legfontosabb szempontok. Az ügyfeleink számára széles választékot kínálunk, beleértve különböző méreteket és fafajtákat, hogy minden igényt kielégíthessünk.

A gerendák felhasználhatók válaszfalak, tetőszerkezetek, padlók és egyéb alkalmazásokban. Az építési projekt mérete és típusa alapján a megfelelő gerenda kiválasztása kiemelten fontos a projekt sikeressége szempontjából. A megfelelő minőségű gerendák nemcsak a jelenlegi igényeket szolgálják ki, hanem hosszú távú stabilitást és megbízhatóságot is biztosítanak.

Szabvány gerenda méretek [cm-ben]:

5x10, 5x15, 10x15, 10x10, 15x15, 7,5x15

Különleges méretek [cm-ben]:

5x20, 10x20, 7,5x20, 5x20, 10x18, 15x20, 20x20, 5x25, 20x25, 25x25

Válassza a Sinka Kft. fűrészüzeme által kínált gerendákat a magas színvonalú építőanyagok és a tapasztalt szakértők által garantált minőségért. Az építőipari kiválóság és a megbízhatóság jegyében lépjen kapcsolatba velünk, és segítünk megtalálni az Ön projektjéhez legmegfelelőbb gerendát!