Termékeink

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a fafeldolgozás területén, melyet széleskörű raktárkészletünknek illete a sokoldalú értékesítésnek köszönhetünk. Termelési tevékenységünk központjában a szerkezeti fa gyártása ,eladása, a lakosság messze ágazó kiszolgálása áll. Számunkra a legtöbbet a vásárlóink pozítív visszajelzései jelentik. Fontosnak tartjuk a lelkiismeretes kiszolgálást, minden egyes vásárlónál figyelembe vesszük az egyéni igényeket, elkészítünk különleges megrendeléseket is.

Termékeink alapanyagait a Zalai dombság, Vendvidék és az Őrség termőterületeiről származó erdei és lucfenyő rönkből állítjuk elő. A nevezett földrajzi tájak jelenleg is nedves ,páradús területek, amik a fa növekedését és szövetszerkezetének kialakulását kedvezően befolyásolják. Ezeken a területeken jelenleg éves szinten 700-800mm közötti csapadék, és magas páratartalom keletkezik, ami a térségben egyedülálló minőségi rönköt termel, mely termékeink kedvező mechanikai tulajdonságait eredményezi. A sűrű szövetszerkezet egyedül álló tartást, keménységet biztosít a fenyőfafajokon belül. Ezek a kedvező tulajdonságok teszik biztonságossá az innen származó alapanyagból az épületek tetőszerkezetének kialakítását, egyéb tartó borító elemek alkalmazását. Belsőépítészek is előszerettet alkalmazzák, mert az említett tulajdonságokon kívül a fenyő elemek melegséget, barátságot sugároznak az építkező felhasználók számára.

A térségből származik még a vörösfenyő is. Ebből készült termékek, nem csak száraz helyen, hanem nedves talajban sőt vízben akar évszakodig is épségben marad. Teljesen megkövesedik nem korhad el. (Hidak, korlátok, faház)

 

Válasszon termékeink és szolgáltatásaink közül! (több is bejelölhető)