Palló

Ha minőségi, strapabíró pallókra van szüksége építkezéséhez vagy bármilyen más építőipari projekthez, akkor jó helyen jár! A jáki Sinka Kft. fűrészüzeme több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a fafeldolgozás területén, és büszkén kínálja Önnek a legjobb minőségű pallókat.

A palló egy  lapos és széles fadarab vagy falemez, amelyet különböző célra használnak.

Ezeket a lapos faelemeket használhatják például padlóburkolatként, épületek szerkezetének részeként, vagy akár bútorkészítéshez is. A keresztmetszeti méreteik változhatnak attól függően, hogy milyen célra alkalmazzák őket, és a méretek a fogyasztói igények és az építészeti tervezés alapján alakulnak ki. A pallók kiválóan alkalmazhatók kerti területeken is, például teraszok, járdák vagy kerítések kialakításához. Az időjárásálló és tartós anyagokból készült pallók segítenek létrehozni egy vonzó és funkcionális kültéri környezetet.

A jáki Sinka Kft. fűrészüzeme büszkén kínálja Önnek a legjobb minőségű pallókat, amelyek megfelelnek a legmagasabb iparági szabványoknak. Válassza a megbízhatóságot és a minőséget, és lépjen velünk kapcsolatba ma, hogy megtudja, hogyan segíthetünk Önnek projektje megvalósításában!

Leggyakrabban használt hajópadló méretek:

Hajópadló, luc-/erdei fenyő (járó+fózolt) 19x146x4000

Hajópadló, erdei (járó+fózolt) 19x146x3000

Hajópadló, lucfenyő, 4 oldalt gyalult deszka 19x146x4000

Hajópadló, lucfenyő, 4 oldalt gyalult deszka 19x196x4000