Léc

A fűrészüzemünkben készült lécek a legjobb minőségű fenyő- és tölgyfa alapanyagokból készülnek, ahol a precíz fűrésztechnológia és a tapasztalt szakemberek garantálják a termékek kiemelkedő minőségét és tartósságát. A lécünk egyedülállóan alkalmas minden olyan projektben, ahol szükség van pontos méretekre és megbízható teljesítményre. Kiváló alapanyagainknak köszönhetően a fűrészüzemünkben gyártásra kerülő lécek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak minden felhasználási területen. Kiemelt figyelmet fordítunk az egyenletes és pontos méretekre gyártáskor, így a szakemberek könnyen beilleszthetik bármilyen projektbe függetlenül attól, hogy faépületeket, bútorokat vagy más építőelemeket készít.

A fűrészelt léceket leggyakrabban tetőszerkezetek kialakításához használják. A lécek rendszerint a tetőszerkezet alapvető elemei, amelyek támogatják a tetőfedő anyagot, például a cserép, a palatető vagy a zsindely. Ezek a lécek a tetőszerkezet alsó részén helyezkednek el és szolgálnak alátámasztóként, amelyek biztosítják a tető stabilitását és tartósságát. A lécek kialakítják az alátámasztó rendszert, amelyre a tetőfedő anyagot rögzítik. Ez a rendszer segít elosztani a tető súlyát és a környezeti terheléseket, mint például a hó, az eső vagy a szél terheléseit (pl. viharléc). Ezen kívül a léceket használják még padlóburkolatok készítéséhez, valamint falburkolatok készítéséhez is.

Vásároljon fűrészüzemünktől, és fedezze fel a minőség és sokoldalúság harmóniáját. Legyen szakember vagy otthoni barkácsoló, a mi léceinkkel a projektje mindig a legjobb eredménnyel zárul!

Leggyakrabban használt léc méretek [cm-ben]:

2,5x5, 3x5

Stáfli: 5x5

Szárított léc termékeink [mm-ben]:

szárított heveder, lucfenyő 48x48x4000

szárított léc, luc 28x48x4000